Debby Doeland

Office Support op Maat!

 

Leeft uw “rechterhand” op een roze wolk en zit u (tijdelijk) met uw handen in het haar?

Het kan voorkomen dat u geconfronteerd wordt met een zwangerschap of langdurige ziekte van uw assistente. U zoekt dan naar een oplossing voor de continuïteit van de werkzaamheden.

 

Door mijn jarenlange werkervaring als PA bij Miele Nederland B.V. zorg ik probleemloos voor de voortgang en afhandeling van de diverse taken, zoals o.a. agendabeheer, afhandeling van mailverkeer, voorbereiding en notuleren van vergaderingen.

 

Daarnaast kunt u ervan verzekerd zijn dat er vertrouwelijk met de informatie om wordt gegaan en dat uw klanten en collega’s op een prettige wijze tegemoet worden getreden.

 

Kortom, u kunt uw aandacht richten op úw werkzaamheden en ik zorg (tijdelijk) voor de rest.

 

Uw receptionistes, telefonistes en secretaresses zijn hét visitekaartje van uw bedrijf

 

Toch kan het voorkomen dat de klantvriendelijkheid of professionaliteit niet helemaal het gewenste niveau haalt. Middels “tips & tricks” kan dit op een plezierige wijze verbeterd worden, waardoor er meer werkvreugde voor en toegevoegde waarde van de desbetreffende collega ontstaat én de klant zich koning voelt!

 

Een doel moet gerealiseerd worden, maar het ontbreekt u aan tijd, personele bezetting of zelfs prioriteit binnen de waan van de dag

 

Bedenk dan hoe prettig het is als u op dit punt wordt ontzorgd. Werk dat al lang geleden had moeten gebeuren, maar wat steeds maar vooruit wordt geschoven…….

 

Door mij volledig op uw project te focussen en met mijn doelgerichte instelling kan een “klus”, die als het zwaard van Damocles boven uw hoofd hangt, veranderen in hét antwoord of tool met toegevoegde waarde.

 

Groeit uw onderneming en breidt u uit in FTE’s, dan kan uw HR Manager wel wat ondersteuning gebruiken

 

Debby Doeland, Office Support op Maat! kan u in deze met de onderstaande taken assisteren:

  • Werving & Selectie
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Voeren van voortgangsgesprekken
  • Het ontwikkelen van een personeelshandboek
  • Het oprichten van een OR

Debby Doeland

Office support op maat